Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Nutellacroissants
© Robine van Tilburg

Perfect voor op de brunchtafel!

RECEPT: easy Nutellacroissants

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Ga jij in de winkel ook steevast voor de gevulde croissant met chocolade? Dan zullen deze Nutellacroissants jouw allerstoutste dromen vervullen. Want wat is er lekkerder en een warme croissant, recht uit de oven? Juist, diezelfde croissant, maar dan gevuld met Nutella. Smakelijk!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Dit heb je nodig voor 3 croissants:

  • kant-en-klaar deeg voor 6 croissants
  • 3 flinke el Nutella
  • bloemsuiker voor de afwerking

Zo maak je ze:

  1. Verwarm je oven voor op 200 °C.
  2. ‘Plop’ het croissantdeegblik open en haal de 6 verschillende deegjes handig uit elkaar met een pizzasnijder.
  3. Besmeer drie deegjes met Nutella. Blijf een halve centimeter van de rand en voorzie genoeg Nutella aan de zijde tegenover de punt van het deegje.
  4. Leg de onbesmeerde stukjes deeg erop.
  5. Rol de Nutellacroissants op, beginnend bij de basis, richting de punt.
  6. Zet de croissants 12 minuutjes in de oven.
  7. Laat ze een beetje afkoelen en werk af met bloemsuiker.
  8. Smullen!

Met dank aan Albert Heijn en KitchenAid

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '